Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Zágon-Nóti-Eisemann: Hyppolit, a lakáj - zenés vígjáték két felvonásban


Miskolc - Művészetek Háza

2023. május 30. 19:00

Mandala Dalszínház

Mandala Dalszínház

Szereplők:

Bódis Gábor, Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész), Szabó Anikó, Cserjési Beatrix, Bacskai Zsolt, Bencze István, Kovács Attila, Vajnárovics Viktória/Germán Lívia, Germán Lívia/Molnár Ágnes, Bánhidi Péter, Nánási Gábor, Makkai Adrienn/ Sándor Luca, Bugarin András, Szendrei Gábor, Krutilla Fruzsina, Simai György, Szabó László, Nánási Gábor

Rendező: Mikó István (Jászai-díjas, Érdemes Művész)

A “Hyppolit, a lakáj” Kabos Gyula első hangosfilmje, mely mai napig rendkívül népszerű, rendszeresen műsorra tűzik a TV csatornák. A szerzők időtálló remekművet alkottak, melynek üzenete napjainkban is aktuális, így a színpadi változat is rendre megjelenik a színházak repertoárján. Nem véletlen, hiszen a zseniális, parádés, fordulatokban gazdag szövegkönyv önmagában is tökéletes remekmű, amely sikergyanús, de a siker lehetőségét csak növelik Eisemann Mihály fülbemászó, kellemes dallamai.